Εισαγωγές & Εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού
 
 
Untitled Document
 
Η Εταιρία

Ισολογισμός 2015 κάντε κλίκ εδώ

Ισολογισμός 2014 κάντε κλίκ εδώ

Η εταιρία ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΙΟΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, προσφέροντας χιλιάδες προιόντα που έχουν σχέση με φωτισμό, ηλεκτρολογική εγκατάσταση και βιομηχανικό εξοπλισμό σε λιανική και χονδρική πώληση. Με 30 χρόνια πείρας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, η εταιρία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πάνω από 35.000 προιόντα που καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές και σε άριστη ποιότητα.

 Η εταιρία πρωτοστατεί στις εξελίξεις καθώς προσφέρει τεράστια ποικιλία προιόντων και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί ανα πάσα στιγμή να λύσει οποιαδήποτε απορία του πελάτη καθώς επίσης, να δώσει εναλλακτικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή. Απασχολώντας πάνω από 30 άτομα προσωπικό και έχοντας στη διαθεσή της 10 φορτηγά καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα στοχεύοντας, στην άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση. 

 Κυριος στόχος μας είναι η επίτευξη σε μεγάλο βαθμό του μείγματος 4Ps (productpriceplacepromotion) δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, αφού παρέχουμε καινοτόμες λύσεις ποιότητας, ποικιλίας, τιμής και άμεσης εξυπηρέτησης.

 

Κυριώτεροι οίκοι που αντιπροσωπεύουμε είναι:

OSRAM, PHILIPS, HAGER, GEYER, SCHNEIDER ELECTRIC, VIOKAR, KOUVIDIS, KASSINAKIS, VIMAR, OLYMPIA ELECTRONICS, SYLVANIA, LEGRAND, PILUX, CENTRAL, SCHWABE, ALIBERTIS, ΦΩΤΚΑ, CTC, VIOKEF, TELE, ELVOX, URMET, FARFISA, ARAPIDIS, PORICHIS LIGHTING.

 

Η ανοδική μας πορεία τα τελευταία 6 χρόνια, όπως απεικονίζεται στο παρακάτω διάγραμμα, δίνει δικαίωμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης στους πελάτες μας, σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία δύσκολα κερδίζονται.

 
Copyright © 2010 KOYTZAMANHΣ ΒΑΙΟΣ ΕΠΕ | Powered by CBS